Seniorencommissie

Voorzitter
Marian Kleijn
Secretaris
Liesbeth van Stralen
Penningmeester
Henk Gebuis
Leden
Katja van der Klaauw
Jacques de Zeeuw
Peter Voermans
Ted van Ommering

SENIORENOCHTEND
De Seniorencommissie verzorgt voor iedereen vanaf 50 jaar iedere week wedstrijden op donderdagochtend.

Inschrijven
Via je eigen dashboard onder het kopje wedstrijden kun je wekelijks inschrijven vóór dinsdag 10.00 uur. De Seniorencommissie maakt vervolgens een startlijst die uiterlijk woensdag gepubliceerd wordt. Via een e-mail word je hiervan op de hoogte gebracht. Soms worden er wijzigingen in de wedstrijd doorgevoerd. Daarom is het belangrijk deze e-mail goed te lezen.

Kosten
Per wedstrijd wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd. Hiervoor kun je een 5 of 10 strippenkaart kopen die per pin betaald moet worden.

Wedstrijdtafel
Op de donderdag kun je je melden aan de wedstrijdtafel. Er ligt dan een wedstrijdkaart klaar.

Wedstrijden
Na afloop van de wedstrijd voer je na afstemming met je marker je scores in op één van de terminals in de hal. De wedstrijdkaart lever je in bij de wedstrijdleiding. Naast stableford wedstrijden en ringerscores worden er ook diverse andere wedstrijden georganiseerd zoals: Vossenjacht, Amerikaantje, Texas Scramble en een verrassingswedstrijd. Zie hiervoor het wedstrijdoverzicht in het dashboard op de site en op het publicatiebord.

Voor de ringerscores worden overall scores per 5 tot 7 wedstrijden bijgehouden. Er zijn prijzen voor de deelnemers die de beste overall scores behalen en er zijn ook prijzen voor de winnaars van de afzonderlijke wedstrijden.

Prijsuitreiking 
Als je een prijs hebt gewonnen wordt die zo snel mogelijk aan je overhandigd als je je de volgende keer bij de wedstrijdtafel meldt. Daarnaast streven wij ernaar minimaal een keer per kwartaal een gezamenlijke prijsuitreiking te houden met zo mogelijk een lichte lunch of wat hapjes. Let op: Wij bewaren je prijs maximaal drie maanden. Daarna vervalt de prijs.

Nieuwsbrief
Regelmatig worden de seniorleden per e-mail met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Seniorencommissie. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen, stuur dan een berichtje naar senioren@rijswijksegolf.nl .

Januari 2024

Menu