Seniorenochtend

SENIORENOCHTEND

De Seniorencommissie verzorgt voor iedereen vanaf 50 jaar iedere week wedstrijden op donderdagochtend.

Inschrijven

Via je eigen dashboard onder het kopje wedstrijden, kun je wekelijks inschrijven vóór dinsdag 10.00 uur. De Seniorencommissie maakt vervolgens een startlijst die uiterlijk woensdag gepubliceerd wordt. Via een mail word je hiervan op de hoogte gebracht.

Kosten

Per wedstrijd wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd. Hiervoor kun je een 5 of 10 strippenkaart kopen die per pin betaald moet worden.

Wedstrijdtafel

Op de donderdag zelf kun je je melden aan de wedstrijdtafel die door de Seniorencommissie wordt bemand. Er ligt dan een wedstrijdkaart klaar.

Wedstrijden

Na afloop van de wedstrijd voer je na afstemming met je marker je scores in op één van de kiosken in de hal. De wedstrijdkaart zelf lever je in bij de wedstrijdleiding. Naast stableford wedstrijden en ringerscores worden er ook diverse andere wedstrijden georganiseerd zoals: Vossenjacht, Amerikaantje, Texas Scramble en een verrassingswedstrijd. Zie hiervoor het wedstrijdoverzicht in het dashboard op de site en op het publicatiebord.

Voor de ringerscores worden overall scores per 5 tot 7 wedstrijden bijgehouden. Er zijn prijzen voor de deelnemers die de beste overall scores behalen en er zijn ook prijzen voor de winnaars van de afzonderlijke wedstrijden.

Prijsuitreiking 

Wij streven ernaar minimaal een keer per kwartaal een prijsuitreiking te houden met zo mogelijk een lichte lunch.

Nieuwsbrief

Regelmatig worden de seniorleden per e-mail met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Seniorencommissie. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen, stuur dan een berichtje naar senioren@rijswijksegolf.nl .

*****

Met vriendelijke groet,

Mevrouw M.J. Kleijn

Menu