GOLF.NL digitale magazine

Het digitale magazine GOLF.NL is weer uit! De redactie van GOLF.NL hoopt dat jij je als golfer weer laat inspireren door de verhalen en video’s.

Dat veel mensen genieten van golf weten we. En ook dat veel beginners genieten van onze sport. Zo heeft Victoria Koblenko ontdekt dat golf haar natuur en peace of mind brengt. “Dat zijn twee grote dingen die voor mij bijna levensreddend zijn.” Lees het interview met de geboren Oekraïnse die op de golfbaan voor even ontsnapt aan de realiteit.

We vertellen wat terras ruling precies is en hoe je het kunt voorkomen met vijf regelkwesties uitgelegd. We nemen je mee naar de omgeving van Aberdeen, een geweldige golfbestemming: makkelijk te bereiken en de mooiste banen bij elkaar.

En weleens nagedacht om via hypnose een betere golfer te worden? Verwacht geen wonderen maar bijna iedereen kan er baat bij hebben.

Er zijn tips om een goede samenstelling te maken van de clubs in je tas, we laten de (golf)modetrend ‘colour blocking’ zien én de swing van Koen Kouwenaar. En nog veel meer.

Klik hier om naar het magazine GOLF.NL te gaan.

Oh ja, vergeet niet mee te doen aan de leuke winactie. Misschien win jij wel de PinHigh-golfreis naar Portugal!

Veel leesplezier!

De redactie van GOLF.NL

Menu