Senioren

Laatste bericht

Old Grand Dad 2024

 

 

 

 

Beste RGC-Grootvaders, peet-grootvaders of grootvaders in “verwachting”,

De stichting Old Grand-Dad Club Nederland, kortweg OGD, werkt voor goede doelen op het gebied van sport, spel en beweging voor jongeren met een beperking.

Om donateurs te werven en te behouden organiseert de OGD jaarlijks o.a. clubwedstrijden, regiofinales en een jaarlijkse finale, samen meer dan 130 wedstrijden waaraan ruim 7.000 golfers meedoen. Op die manier worden golfende grootvaders gestimuleerd om te doneren.

Ook U kunt als “Golfende Grootvader” meedoen. U helpt dan om het mooie werk ten behoeve van jongeren met een beperking mogelijk te blijven maken, in combinatie met gezellig en sportief golf spelen.

Elk jaar wordt per club een OGD- wedstrijd gehouden. In het geval van de Rijswijkse kwalificeren de beste 6 scorende spelers zich voor de regionale wedstrijd. De besten daar (op dit moment nog niet geheel bepaald hoeveel) mogen door naar de landelijke finale. Daar kroont de kampioen zich tot “OLD GRAND DAD” van Nederland met alle roem en eer van dien. U dient zich voor deze wedstrijden natuurlijk wel al als donateur te hebben ingeschreven…..

Onze clubwedstrijd op de Rijswijkse is vastgesteld op vrijdag 14 Juni a.s.  U kunt zich via de gebruikelijke wijze inschrijven via de RGC- wedstrijdkalender. Na afloop is er prijsuitreiking en als u wilt (wel zo gezellig) meedoen aan het diner. Hiervoor inschrijven via uw wedstrijdinschrijving (opmerkingenkolom of vinkje onderaan inschrijving)

De regionale wedstrijd zal worden gehouden op golfbaan Leeuwenbergh op 11 juli 2024

De landelijke finale vindt plaats op de Amsterdamse op maandag 12 augustus 2024

Hoe leuk het golfen als prettige bijkomstigheid ook is: belangrijker is uw steun in de vorm van een donatie. De RGC-grootvaders die zich al als donateur registreerden hebben inmiddels via de Stichting Old Grand Dad Club Nederland een donatieverzoek ontvangen. Hopelijk doneert U genereus!

Uiteraard is er nog genoeg ruimte én behoefte voor aanwas van nieuwe donateurs. U kunt zich via de website www.oldgranddad.nl aanmelden als donateur (kopje “aanmelden” en vervolgens “aanmelden als grootvader”). Surft u gerust door die website om beter inzicht te krijgen in de projecten die de Stichting uitvoert. Het mooie is: U kunt zelf ook nieuwe projecten aandragen. Dat kunt u via mij insteken.

Ik hoop op een grote opkomst op onze Rijswijkse op 14 juni. Mocht u nog vragen hebben, belt of e-mail mij gerust.

Met sportieve groet,

Henk Gebuis

Clubconsul OGD/RGC

henk@gebuis.com

tel. 0634167996

 

Lees verder

Alle berichten

Menu