Verslag Handicartclubwedstrijd

Verslag Handicartclubwedstrijd 20 mei 2024 – (Tweede Pinksterdag)

Op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, is er weer gespeeld om de “Handicart-trofee”. De inleg voor deze wedstrijd (+ eventuele donaties) komt geheel ten goede aan de stichting Handicart.
Er werd gul gedoneerd (waarvoor heel veel dank, ook namens de stichting Handicart); een bedrag van € 814.- is overgemaakt naar de stichting Handicart.

De wedstrijdvorm is greensome stableford. Aan de start: 40 deelnemers; allen krijgen een golfbal met handicartlogo. De wedstrijd wordt gesponsord door de horeca, de golfshop en de wedstrijdcommissie, in de vorm van prijzen en een borrelgarnituur na de wedstrijd. Het winnende team is Kees en Joke Meewisse, de 2e prijs was voor het team Tineke van den Hoek met Hans van der Veen, de 3e prijs was voor het team Ingrid Pijnakker met Cea Weekhout. Er waren ook prijzen voor de neary en de longest (dames en heren). Het winnende team wordt uitgenodigd voor de regiofinale.

Wilt u de stichting Handicart ook steunen, wordt dan donateur. Op de tafel in de gang staat een doos met flyers, met een antwoordkaart waarmee u zich kunt aanmelden.

Alvast noteren: 2025 > maandag 9 juni – Tweede Pinksterdag vrijhouden voor Handicartclubwedstrijd – dus graag tot volgend jaar.

Liesbeth Polman, clubconsul Handicart

 

De troste prijswinnaars van de handicart wedstrijd

Menu