Online starttijd boeken

Wanneer reserveren

Reserveren kan 8 dagen van tevoren vanaf 20.00 uur ‘s-avonds. Voorbeeld: u kunt dan vrijdag om 20.00 uur reserveren voor de volgende week op zaterdag (8 dagen later dus). U mag 2 reserveringen in het systeem hebben staan (hetzij door zelf te boeken, hetzij door bijgeboekt te zijn), dit is exclusief inschrijvingen voor clubwedstrijden. Zodra de dag van een reservering voorbij is, kunt u weer een starttijd boeken.

U kunt van 08.00 tot 10.00 uur alleen de eerste 9 holes of van 08.00 tot 11.30 uur de 2e tweede 9 holes boeken. Vanaf 10.00 uur tot zonsondergang is het mogelijk om 18 holes te boeken. Eén-ballen kunnen door de caddiemaster ongevraagd worden aangevuld.

Om de baan capaciteit te vergroten zijn vierballen altijd toegestaan, dus onbeperkt en zonder handicap-restrictie. Twee- en drieballen blijven uiteraard ook toegestaan.  Iedere flight MOET altijd aansluiting houden met de voorgaande flight. Strikte handhaving van deze regels is er door de caddiemaster c.q. de dienstdoende marshal.

De baanplanner wordt gepubliceerd op het beveiligde ledendeel van de website. U kunt dan zien wie er speelt en op welke starttijd. U heeft de mogelijkheid om leden/bekenden die een starttijd hebben geboekt te benaderen met de vraag om mee te kunnen spelen. Het is echter geen verplichting behalve bij een 1-bal. In de baanplanner staan soms reserveringen verder vooruit, dit kunnen Business leden zijn of uitzonderingen toegestaan door de Manager.

Hoe reserveren

U logt in op “mijn pagina” of via de app en u komt op het Dashboard scherm, waarin een blokje Starttijden staat.

Klik in dat blokje op Starttijd reserveren en selecteer de datum, het aantal spelers waarmee u wilt spelen en het aantal holes dat u wilt spelen (9 of 18 holes); bij het spelen van 9 holes kunt u ook aangeven of u de 1e 9 of de 2e 9 (scrol hiervoor naar beneden) wilt spelen.

U krijgt dan de starttijden te zien die beschikbaar zijn voor online reserveren. Kies de tijd die u wilt gaan spelen. Zodra u een tijd heeft aangeklikt heeft u de gelegenheid om uw medespelers in te vullen. Vul daarvoor de eerste 4 letters van de achternaam in (niet de lidcode) en klik op ENTER. Vervolgens ziet u de leden met die beginletters en klikt u degene aan die u hebben wilt, gaat u met gasten/introducees spelen dan vult u handmatig de naam van uw gast in. Als laatste klikt u op Opslaan. Met gasten mag u een paar keer per jaar eerder reserveren, in overleg met de Manager.

Laat het veld leeg als u nog niet weet wie uw medespeler wordt, in het systeem komt dan een “?”. Op een later tijdstip kunt u weer terug door op die starttijd te klikken en alsnog namen in te vullen. Dit kan ook telefonisch. Doe dit wel binnen 48 uur nadat u een starttijd geboekt heeft want anders vervalt de starttijd!

U krijgt de melding “reservering gelukt” en een email ter bevestiging hiervan.

Als er geen tijden meer beschikbaar zijn kunt u op de dag zelf na 08.00 uur online een vrijgevallen starttijd proberen te boeken of na 9:00 de caddiemaster vragen naar eventuele mogelijkheden.

Het is mogelijk een geboekte starttijd online te annuleren tot de dag voor de reservering, daarna dient u de caddiemaster hiervan telefonisch in kennis te stellen.

Het gebeurt regelmatig dat een geboekte starttijd niet wordt afgezegd terwijl men er toch geen gebruik van wil maken. Mocht dit meerdere keren voorkomen, dan zal u niet meer online kunnen boeken maar voor de duur van een maand alleen nog telefonisch bij de caddiemaster.

Bestuur & Manager, juli 2021

 

Menu