Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam

A4 richting Den Haag/Rotterdam.
Voor het Prins Claus Plein A13 richting Rotterdam aanhouden.
Afslag Delft Noord/Rijswijk Zuid/Nootdorp (afrit 8) nemen.
Na de afslag direct rechts.
Op de viersprong met verkeerslichten gaat u rechtdoor(linksaf is Delft, rechtsaf is Ypenburg (Den Haag). Dit is de Zuiderweg. Hole 7 ligt nu aan uw rechterhand.
U kruist na een paar honderd meter de trambaan en volgt de weg naar rechts via de fietsstraat waar auto’s te gast zijn en geldt een maximum snelheid van 30 km per uur  (u heeft nu een kanaal aan uw linkerhand).
Na ongeveer 800 meter ziet u de ingang van de “Rijswijkse Golfclub” aan uw rechterhand (PAS OP DE TRAM), kruis de trambaan en ga de oprijlaan op, na ongeveer 500 meter ziet u ons parkeerterrein en het clubhuis.

Vanuit Rotterdam

A13 richting Den Haag/Amsterdam.Afslag Delft Noord/Rijswijk Zuid/Nootdorp (afrit 8) nemen.Na de afslag, bij verkeerslichten, linksaf over de A13. U maakt nu een gedwongen bocht naar rechts en passeert de afslag naar Rotterdam en de oprit vanuit Den Haag. Zie verder route vanuit Amsterdam

Gebruikt u “Google Maps” op uw smartphone als navigatie hulpmiddel? Let u dan op of deze uw bestemming correct weergeeft. Uit ervaring is gebleken dat deze soms op de snelweg A13 al aangeeft dat uw bestemming is bereikt. Is dit het geval? Probeert u dan als bestemming “Rijswijkse Golfclub” in te voeren en niet ons adres “Delftweg 59”.

“Google Maps” Rijswijkse Golfclub.

Menu