Welkom bij Handicap registratie Vlietrand Golf Rijswijk

Bent u op zoek naar een eenvoudige en laagdrempelige manier om uw handicap te registreren of om u als golfer / GVB-er te registreren dan kan dit bij Vlietrand Golf Rijswijk.

Vlietrand Golf Rijswijk is geassocieerd met de Rijswijkse Golfclub. Leden van Vlietrand Golf Rijswijk kunnen tegen betaling en op basis van beschikbaarheid gebruik maken van de faciliteiten van de Rijswijkse GC.

Wij regelen voor u de registratie . U hoeft zich alleen eenmalig on-line aan te melden. Dat kan via deze site. Na aanmelding en betaling krijgt toegang tot uw digitale NGF pas. U kunt zich dan ook registreren via de Golf App. Wij hebben voor u de volgende mogelijkheden ;

– lidmaatschap met HCP registratie € 52,00.

Wilt u zich aanmelden bij Vlietrand Golf Rijswijk klik dan >>> HIER <<<

Beginnende golfer is ook van harte welkom.

Bij de golfprofessionals van het Rijswijke Golf Academy op de Rijswijkse Golfclub kunt u terecht voor lessen en het behalen van Baanpermissie en GVB .

Ook helpen zij u op weg naar het behalen van een handicap.

Voor de beginnende golfer zijn er de volgende mogelijkheden.

– lidmaatschap inclusief GVB examen € 72,00.

Golfstart  Lidmaatschap inclusief GVB examen (prijs is bekend bij de pro). Dit is eenmalig daarna betaalt u jaarlijks de contributie voor handicapregistratie. (deze contributie is voor 2024 € 52,00). Dit lidmaatschap is exclusief voor de deelnemers aan Golfstart.

Wilt u zich aanmelden bij Vlietrand Golf Rijswijk klik dan >>> HIER <<

 

 

De voordelen op een rij ;

 – on-line NGF handicapregistratie

 – u ontvangt 6 x per jaar het Golfjournaal

 – WA (Golf)verzekering via NGF

 – geen administratie/inschrijfkosten

 – spelen met korting op de Rijswijkse Golfclub

 – mogelijkheid tot deelname aan wedstrijden van de Rijswijkse GC

 – beginnende golfers ontvangen een NGF pas met daarop “baanpermissie” (na goedkeuring golfpro & club)

Als u zich inschrijft via deze web-site dan bent u automatisch lid van Vlietrandgolf Rijswijk tot opzegging. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van het jaar, uitsluitend schriftelijk bij de secretaris van de vereniging (u kunt ook een mail sturen naar secretariaat@vlietrandgolf.nl), en met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 4 weken.

Menu