Rijswijkse Golfbaan committed to green

Lid worden van de Rijswijkse Golfclub?

Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van onze Vereniging, de Rijswijkse Golf Club, dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Via de web-site, telefonisch of een bezoekje brengen aan de Club.

Voor elke aanmelding geldt dat er een kennismakingsgesprek is gewenst als u aspirant-lid bent.

Voorjaar 2024 is er een kennismakingsactie, voor €300 kunt u 10 x 9 holes spelen!
Voor verdere informatie kunt u bellen naar: 070-3192424 of via www.rijswijksegolf.nl

Golf zoals u dat wilt

Bij de Rijswijkse Golf Club kunt u uw golfspel vormgeven zoals u dat wilt. U kunt onbeperkt spelen, deelnemen aan clubwedstrijden en de NGF competitie, of recreatief golfen. Vrienden kunt u tegen een aantrekkelijk introductietarief mee laten spelen. Bovendien mag u als RGC lid tegen gereduceerd tarief ook op een flink aantal andere banen in Nederland spelen.

Spelverbetering

Op onze ruime oefenfaciliteiten kunt u actief werken aan spelverbetering en het verlagen van uw handicap. Voor lessen, desgewenst met videoanalyses en Flightscope metingen, kunt u terecht bij onze pro’s en het Rijswijkse Golf Academy. Verder vindt u bij ons een uitstekend geoutilleerde golfshop voor deskundig advies over o.a. clubs, fitting, kleding en schoenen. Zaken die het golfspel zo niet verbeteren, dan toch zeker veraangenamen.

Kom erbij!

RGC is goed bereikbaar, vlakbij de A13. In ons gastvrije clubhuis, centraal gelegen op de baan, zult u zich zeker thuis voelen. In ongedwongen sfeer kunt u na het golfen gezellig borrelen of een hapje eten in het restaurant. In de zomer geniet u op ons zonnige terras van een fantastisch uitzicht op de baan of van het spel van andere golfers.

Alle niveau’s

Op RGC is ook topgolf te zien: ons Heren 1 speelt in de Eerste klasse. Wij kennen een actief clubleven, waar ruimte is voor zowel gezelligheid als sportieve uitdagingen, voor jong en oud. Nieuwe leden verwelkomen wij graag in ons midden. Ook lid worden van de Rijswijkse? Informeer naar de mogelijkheden via 070-3192424 of aan de receptie in het clubhuis.

Bedrijfs Lid worden

Een Bedrijfslidmaatschap bij de Rijswijkse Golf Club biedt veel voordelen; gratis spelen met uw relaties, elke week clinics & wedstrijden. Ook kunt u ruim van tevoren, speciaal gereserveerde start-tijden boeken.

Of neem contact op met het secretariaat of ons management.

Secretariaat     secretariaat@rijswijksegolf.nl   /  070 319 24 24
Management   management@rijswijksegolf.nl 

Alle voordelen op een rij

 • Volwaardig lidmaatschap
 • Goed bereikbaar
 • Onbeperkt spelen
 • Deelname aan wedstrijden en NGF competitie
 • Voor alle spelniveaus
 • Actief clubleven
 • Ruime oefen- en lesfaciliteiten
 • Sfeervol restaurant & goed uitgeruste golfshop

Hoe gaat de aanmelding in zijn werk:

 • Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt er met u contact opgenomen door het secretariaat;
 • Na betaling van entreegeld en contributie ontvangt u van het secretariaat alle benodigdheden om toegang te krijgen tot alle faciliteiten van de RGC en gaat uw lidmaatschap in;
 • Indien gewenst – het secretariaat zal u hiernaar vragen – neemt de Welkomstcommissie contact met u op om u wegwijs te maken op de club.
 • Op het inschrijfformulier wordt gevraagd om 2 namen met handtekeningen van leden van de RGC. Kent u niemand op de club neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via de telefoon 070-319.24.24 of via de mail secretariaat@rijswijksegolf.nl.
Menu