Nieuwsbrief Padenplan 15 maart

We hebben in totaal 77 gasten voor het fundraise diner. We zijn er erg blij mee dat zovelen mee doen aan de avond! We hopen op een geslaagde avond met een hele mooie opbrengst. .
Tijdens de avond vindt er een veiling en een loterij plaats. Onder de te veilen items is onder andere het volgende te vinden:

 1. Starttijden voor de RGC (deze mogen apart maar ook in 1 keer worden verkocht): in totaal 4 x 2 starttijden. 2 starttijden bieden vanaf €200;
 2.  Een golf clinic van 2 uur voor 10 personen, bieden vanaf €250
 3. Tennis clinic van 2 uur voor 10 personen aangeboden door Tennispark Overdam. Bieden vanaf €200
 4. Luxe reis naar de Brouwerij van Warsteiner incl. Hotel met ontbijt en diner en persoonlijke rondleiding in de Warsteiner Brouwerij met hapjes en drankjes .
 5. Zeefdruk van Clemens Briels. Een zeer gerenommeerde kunstenaar. De waarde van deze zeefdruk is  € 1295,00
  Er zijn 175 exemplaren gemaakt en de onze heeft nr. 148Clemens Briels heeft een sportieve link omdat hij voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002 is uitgenodigd als Olympic Artist. Hij heeft dan ook in Amsterdam een etappe met de fakkel mogen lopen.Erica Terpstra heeft in 2004 als toenmalige voorzitter van de NOC/NSF, lovende woorden gesproken bij de opening van de expositie van Clemens Briels bij Art Galery “Artipico” in Schiedam.Un Mediodia a Playa Enamorados” van Clemens Briels.Een in 2003 door Clemens Briels geproduceerde 3D zeefdruk. En wat voor een.
  Zeer fraai geproduceerd middels de moeilijke 3D techniek ,maar Clemens Briels onderscheidt zich weer eens door deze techniek prachtig te beheersen waardoor er een zeefdruk is ontstaan die een prachtig spel van kleur en reliëf laat zien.Deze zeefdruk wordt aangeboden door Ingrid Pijnakker en Cea Weekhout. Het openingsbod zetten we in op € 500,00.
  De koper kan het echtheidscertificaat met de originele aankoopnota  krijgen.
 6. Het ijsvogeltje van kunstenaar Kees Frakking.
  Het beeldje is gemaakt van lindehout en zeer mooi uitgesneden. Het is een ijsvogeltje met visje in zijn bek. Kees Frakking heeft er 30 uur aan gewerkt.
  Het openingsbod voor dit beeldje zetten we in op €50,00

Hieronder een foto van de zeefdruk.

Om u een indruk te geven van de lay-out van het padenplan (klik op een foto om deze te vergroten):

 

 

Menu