OCTO journaal nr. 60

OCTO JOURNAAL RGC


2 juli 2021
60ste editie

 

Waarde  Octovrienden en -vriendinnen,

Zelfs een Octo overkomt dit wel eens

Zelfs een Octo overkomt dit wel eens.
(Naam bij de redactie bekend)

 

Corona exit? Op 21 juni kondigde voorzitter Folkert Wijnstra tijdens de gecombineerde digitale vergadering van leden en van certificaathouders met totaal 35 deelnemers aan, dat vanaf 26 juni nieuwe corona versoepelingen zouden komen. Inmiddels zijn onze ketenen verbroken, terras, restaurant en kleedkamers zijn geopend en het covid-19 normaal is gelukkig geschiedenis. Dat geeft een kick. Het RGC-leven heeft kleur als vanouds. Zij het dat de 1,5 m. afstand gehandhaafd blijft.  So What? Het zegt iets over de sfeer bij de RGC dat het totaal aantal leden inmiddels tot meer dan 880 is gegroeid!

 

Octogenoot Dick Spaargaren heeft deelgenomen aan het clubkampioenschap Old Grand Dad en op grond van zijn scores maakt hij deel uit van het RGC-team, dat op de regionale finale in Wassenaar onze superioriteit zal tonen. Veel succes!

 

Frits Hamel, Ans de Graaf, Ies van Geest, Charles Ligtvoet, Dan Iverus, Liesbeth Polman, Theo Bouwman

Frits Hamel, Ans de Graaf, Ies van Geest, Charles Ligtvoet, Dan Iverus, Liesbeth Polman, Theo Bouwman

 

Ies had zoals gebruikelijk voor onze Octo-wedstrijd van heden drie starttijden gereserveerd voor 6 pensionado’s zonder tattoos!! In het clubhuis hebben we de scores mede onder genot van een door Frits aangeboden Sauvignon Blanc geteld. Frits zorgde voor een verrassing. Met een messcherpe slag, vrucht van een gerijpt meesterschap, maakte hij een par op hole 17. Zijn totaal score kwam daarmee op 21 punten. Gevolgd door Liesbeth (20), Dan (15), Ans (12), Charles (10) en Theo (8). We bereiden ons voor op de Octo-dag van 6 augustus.

Jullie  Chroniqueur

Menu