Nieuwsflits bestuur februari 2020

NGF-onderzoek van start!
In maart gaat dan eindelijk het landelijk NGF-onderzoek naar lidmaatschapsbehoeften onder golfers van start en zullen al onze leden ouder dan 18 jaar (excl. de Business leden) binnenkort een uitnodiging ontvangen voor deelname aan dit onderzoek. Wij vragen deze leden alvast vriendelijk om hieraan deel te nemen, omdat het niet alleen voor ons als bestuur maar ook voor u van cruciaal belang is welke koers RGC de komende jaren kan gaan varen. We rekenen op uw deelname! De resultaten zullen samen met een aantal aanbevelingen van het Platform ‘Visie op de Toekomst’ in een of meer speciale informatiebijeenkomsten met u worden besproken.

Update baanzaken
Er is in de laatste 3 maanden van 2019 veel meer regen gevallen dan gebruikelijk waardoor de kleigrond verzadigd is. Door het ontbreken van vorst kon de grond ook niet worden ‘opengebroken’. Daardoor mogen de handicarts deze ‘winter’ helaas minder vaak in de baan. Inmiddels is de verstopte drainage van hole 6 gerepareerd waardoor deze hole weer geopend is. Andere ongewoon natte plekken worden onderzocht.
Het bestuur onderzoekt een alternatieve financiering van de resterende bunkerrenovatie en wacht daarom met het uitschrijven van de aangekondigde obligatielening.

Afzeggen van starttijden
Het gebeurt regelmatig dat een geboekte starttijd niet wordt afgezegd indien men er toch geen gebruik van kan maken.
Mocht dit meerdere keren door de caddiemaster & manager worden geconstateerd, dan mag het betrokken lid gedurende een maand niet reserveren.

Fabulous Golf
Het komend jaar zijn de afspraken ongewijzigd van kracht (u kunt dus ook nog 3 maal voor niets op Kleiburg, 3 maal op Capelle en 3 maal op de Zaanse Golfclub spelen). Het bekende kaartje ontvangt u samen met de NGF-pas later deze maand. Houd u hiervoor het nieuwsbericht op de site in de gaten.

Wedstrijdprogramma
Alle commissies hebben hun wedstrijdprogramma voor komend seizoen weer rond; informatie hierover kunt u vinden in de Google-kalender en/of in de wedstrijdkalender via mijn pagina.
Data voor de openingswedstrijd, clubkampioenschappen, enz. vindt u ook in de agenda hierna.

Agenda
1 maart 09.00 uur Afsluiting Winterwedstrijden
28 maart 12.00 uur Openingswedstrijd
31 maart Start NGF-competitie
13 mei 17.00 uur Aanvang wekelijkse zomeravond-instuiven
23 en 24 mei Clubkampioenschappen Matchplay
9 juni Vrienden- en Vriendinnendag
23 juni 20.00 uur ALV (dinsdag in verband met speeldag Nederland – EK
Voetbal)
11 en 12 juli Clubkampioenschappen Strokeplay
22 – 29 augustus Golfweek
6 september Clubkampioenschappen Foursomes
17 oktober Kampioenenbal
25 oktober Sluitingswedstrijd
23 november 20.00 uur ALV
19 december Kerstboutenwedstrijd

Het bestuur, februari 2020

Menu