Verslag Handicart-clubwedstrijd, 29 mei 2023

Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag,  organiseerde de Wedstrijdcommissie de handicartclubwedstrijd ten bate van de stichting Handicart. Aan de start 36 enthousiaste deelnemers.

Een pluspunt was het goede weer. Een nog groter pluspunt was dat ik een donatie van € 794.- ten bate van de stichting Handicart bekend mocht maken, waarvoor heel veel dank.

De wedstrijdvorm: een teamwedstrijd greensome. Het winnende team neemt deel aan de regiofinale op donderdag 7 september, op de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert.

De uitslag: 1e prijs en de Handicartwisseltrofee voor het team Henny Boerman/Frits Jaspers, 42 stfpt, en deelname aan de regiofinale.

2e prijs voor het team Hetty Verboom/Hans Mokkink, 41 stfpt

3e prijs ex aequo voor de teams Elly en Frits Janmaat, en Hein Dungelmann/Ted van Ommering, 40 stfpt

Neary: ex aequo Cea Weekhout en Yeng Apacionado

Longest drive dames: Stephanie van der Maas

Longest drive heren: Ted van Ommering

Leary: het team Hein Dungelmann/Ted van Ommering

 

Dit jaar bestaat de stichting Handicart 37 jaar.

Op 112 golfclubs zijn handicarts beschikbaar; met nog eens 60 golfclubs zijn afspraken zodat handicartpashouders voor een gereduceerd tarief een buggy kunnen reserveren. Dit grote succes hadden degenen die de stichting Handicart destijds hebben opgezet vast niet kunnen bedenken. Op de Rijswijkse staan 12 handicarts van de stichting Handicart.

Graag wil ik alle deelnemers bedanken voor hun ruimhartige donatie ten bate van de stichting Handicart; zonder donaties rijden er geen handicarts in de baan. Dankzij de sponsoring van de prijzen waren er veel prijzen te verdelen, mijn grote dank gaat daarom uit naar de sponsors, de wedstrijdcommissie, Brasserie Hole 19, en de stichting Handicart.

Noteer alvast: 2024, maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, handicartclubwedstrijd.

Wilt u de stichting Handicart ook steunen, wordt dan donateur. Op de tafel in de gang staat een doos met folders, met een antwoordkaart waarmee u zich kunt aanmelden.

 

Liesbeth Polman, clubconsul Handicart

 

Menu