Regionale finale Handicartwedstrijd

Afgelopen donderdag 7 september , zijn Hennie Boerman en ondergetekende naar de Regionale Finale van de Handicartwedstrijd geweest.

Deze werd gespeeld op de mooie baan  van de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert.

De handicart stichting had deze dag prima georganiseerd , we werden op bijzonder vriendelijke wijze verwelkomt met koffie en een worstenbroodje.
Na een toespraakje van de clubconsul ter plaatse konden we de baan in een kregen een lunchpakket met een flesje drinken mee.
De marshal ter plaatse  reed voortdurend door de baan om de spelers van koud water te voorzien. Met een temperatuur van 31 graden was dit van harte welkom.
De baan lag er prima bij met veel bunkers waar je beter niet in kon komen. (helaas gebeurde dat ons te veel).

Het spel van Hennie en mij was helaas niet zo goed als bij de clubwedstrijd, zodat we niet aanmerking kwamen voor deelname aan de landelijke finale.

Na afloop van de wedstrijd kregen we nog 2 consumptie bonnen per persoon en de nodige borrelhapjes.
Onze clubconsul Liesbeth Polman was ook ter plaatse en heeft de wedstrijdleiding geholpen bij de controle van de wedstrijd kaarten en de telling.
Na de prijsuitreiking konden we genieten van een prima buffet.

Al met al hebben Hennie en ik een heerlijke en gezellige dag gehad mede ook door toedoen van onze aardige en gezellige  flightgenoten van Golfclub Capelle.

Bij deze wil ik ook onze clubconsul Liesbeth Polman hartelijk bedanken voor het werk dat zij voor de stichting doet.

Frits Jaspers

Menu