Dames Nieuwsbrief December

 

Beste golfvriendinnen, 

De Damescommissie wenst u allen een fijne Kerst en een gezond 2024 toe.

Per 1 januari 2024 vindt er een wisseling in samenstelling plaats. Thilly Walvoort stopt na 6 jaar als secretaris van de commissie. Wij danken haar uiteraard voor haar jarenlange inzet. Jeanette Maier neemt de taak van secretaris van haar over.

Zoals velen al wisten, heeft Yeng Apacionado zich enige tijd geleden aangemeld om de commissie weer op volle sterkte te brengen. Daar zijn we heel blij mee. Zij zal de komende tijd worden ingewerkt.

Op dinsdag 2 januari organiseren we na afloop van de eerste Voorjaar Runnerscore een gezellig samenzijn om te proosten op het nieuwe jaar. Om 13.00 uur verlaten we de baan, zodat we uiterlijk om 13.30 uur het glas kunnen heffen. Hopelijk ook met de dames die tijdelijk niet kunnen golfen.
De winnaars van de Najaar Runnerscore zullen hun prijzen uitgereikt krijgen en we nemen dan officieel afscheid van Thilly.

In de maanden januari t/m maart spelen we de Voorjaar Runnerscore met maandelijks een speelronde waarbij we om 13.00 uur van de baan gaan voor een gezellig samenzijn met koffie. 

Op 6 februari vragen we de dames om een zelfgebakken taart mee te nemen.
Op 5 maart spelen we een puttwedstrijd over 14 holes.
Op 2 april openen we het seizoen met de shotgun openingswedstrijd met lunch en prijsuitreiking na afloop.
Uiteraard hopen we dat de handicarts zo snel mogelijk weer de baan in kunnen. 

We nodigen alle dames uit om op dinsdagochtend deel te nemen aan de wedstrijden die we in 2024 zullen organiseren. Er is voor ieder wat wils.
Te zijnertijd zullen we het wedstrijdprogramma voor het zomerseizoen rondmailen. 

Hartelijke groet namens de damescommissie
Tineke van den Hoek

 

Menu