Businessclub Regenboog wedstrijd

Op 15 juni werd de “Regenboogwedstrijd” gehouden, de tweede wedstrijd van de Business-club na de veel te lange Corona-pauze.

Er waren 54 spelers dus precies 3 spelers op iedere hole. Deze dag was het een regenboog-scramble 3-bal strokeplay waarbij elk team 4 x van wit/geel/blauw/rood moest afstaan (en dan had je nog 2 tees over voor Rood  ). Het gaf een leuk extra spelelement aan de wedstrijd: het team moest ook beslissen van welke tee er het best kon worden afgeslagen hetgeen natuurlijk tot de nodige discussies zal hebben geleid en de samenwerking op de proef stelde, maar waar elk team natuurlijk tot de juiste keuze kwam. Ook was er nog een Neary op hole 9, waarna een heerlijk bord asperges met witte wijn op ieder team stond te wachten. De Neary werd gewonnen door Jan Zimmerman (waarbij de belofte van de asperges met godennectar Jan tot grote hoogte bracht!)

Vervolgens was de derde prijs voor Ger Wim Zandbergen/Edwin Goozen en Mark Buytelaar met 59 slagen, de tweede prijs voor Ben Oosterheert, Folkert Wijnstra en Mitchel van Dam met 58 slagen en de eerste prijs ging naar Wout van Reenen, Jeroen v.d. Heijden en André van Herk met maar 56 slagen. Daarmee werden knappe prestaties neergezet!

De prijsuitreiking kon gelukkig weer plaatsvinden op het zonovergoten terras van het clubhuis. Spelers én horeca waren zichtbaar tevreden dat hole 19 weer was zoals vanouds (bijna dan…).

Bij de prijsuitreiking werd ook nog de Strokeplay-kampioen 2021 van 19 mei in het zonnetje gezet met een heuse beker (zonder deksel, maar dat drinkt wel makkelijker…).

Jack Baldewsingh won met 76 bruto slagen. En in tegenstelling tot 15 juni: in zijn eentje bij elkaar gespeeld!

Tenslotte werden de leden geattendeerd op de komst van een mail met de rest van het programma. Want al waren de eerste twee wedstrijden een goed begin, er komt nog meer aan!

Menu