Verslag Sluitingswedstrijd ZomerAvondInstuif 30 augustus

Zoals elk jaar was het een supergezellige ZAI sluitingswedstrijd en -avond met een verplicht alcoholisch drankje (!) en snackje op hole 9 voordat je mag afslaan voor een kans op de Neary prijs!

Dit jaar hebben we helaas een aantal trouwe ZAI spelers moeten missen die met vakantie of ziek waren.

Het beloofde een spannende laatste wedstrijd te worden voor beide categorieën.

In categorie II had  nummer 1 slechts 3 punten voorsprong op nummer 2; nummer 3 moest een gat van 5 punten dichten… Gezien de wisselende uitslagen kon het nog alle kanten uit.

In categorie I ging het alleen om de 2e plaats met 3 kanshebbers!! De nummer 1 had een grote voorsprong van 9 slagen.

De eerste en tweede plaats in resp. categorie I en II gingen naar Stephanie van der Maas en Jeanine Klopper/Edwin Quarles van Ufford (wellicht terugkerend lid!) en resp. Petra Karssen en Lucy Zima (nieuw lid). Vermeldingswaard is dat alle prijswinnaars in de afgelopen 3,5 maand hun handicap hebben weten te verbeteren met gemiddeld 2 punten!

De Neary prijs werd door Inge Stuivenbelt gewonnen die met 25 cm de afslag van Yeng Apacionado had verbeterd. De twee aanmoedigingsprijzen in beide categorieën werden toevallig genoeg gewonnen door het echtpaar Linda Pohlert (nieuw lid) en Joost van Duinen.

De avond werd besloten met een prijzentombola die door de winnaars werd getrokken. Er werden toch wel opmerkingen gemaakt over het feit dat verdacht genoeg die prijzen allen gewonnen werden door mannen die nota bene ook nog dicht bij elkaar zaten….!!!

Het diner was wederom goed verzorgd door onze Horeca brigade en de sfeer was getuige de foto’s zeer geanimeerd. Dank ook aan de Horeca voor alle goede zorgen in het afgelopen seizoen en voor het feit dat ze dit jaar twee prijzen, t.w. horecabonnen, hebben gesponserd. Tot onze verrassing werd het dessert, dat aangeboden werd door de ZAI-commissie, uitgebreid met ijs van Stephanie!

Tot slot kondigde Lutien een winteridee aan: Een  King of Queen van de Driving Range wedstrijd op de woensdagavond met aansluitend een daghap. Dit idee werd met belangstelling en enthousiasme ontvangen. Nadere informatie hierover volgt nog.

Tot ziens in het 2024 ZAI seizoen dat na de competitieperiode medio mei weer zal starten!

ZAI commissie

Menu