Nieuwsbrief Padenplan 22 maart

Wat was het een mooie avond! Ons Fundraise Diner op 15 maart jl.
Er waren 79 stoelen verkocht en de zaal was dus goed gevuld. Ook de tafel met de items voor de veiling en de prijzen voor de loterij was vol.
Onze veilingmeester van de avond (Ed Klaarhamer) heeft zich geheel waargemaakt. Met verve heeft hij tussen de veiling en de loterij verzorgd. Chapeau!

Het topstuk van de veiling was de zeefdruk van Clemens Briels. Deze was beschikbaar gesteld door Cea Weekhout en Ingrid Pijnakker met een startprijs van € 500,-. Uiteindelijk is de zeefdruk niet 1 keer, maar 3 keer geveild omdat de eerste 2 bieders hem weer ter beschikking hebben gesteld. De zeefdruk alleen heeft al € 2.200,- opgeleverd. Daarnaast waren er natuurlijk nog de reis naar Brouwerij Warsteiner (beschikbaar gesteld door de Horeca),  het ijsvogeltje gemaakt door Kees Frakking, de golftas met handtekening van Joost Luiten, de starttijden van de RGC, de golfclinic voor 10 personen, de starttijden van Kleiburg enz. enz. Aangevuld met enkele substantiële giften heeft de veiling in totaal € 8.400,- opgebracht.

Voor de loterij zijn 500 loten à € 5,- verkocht. Nog een heel karwei om dat tussen de gangen door te doen (bedankt Marian en Mary). Een opbrengst van  € 2.500,-!! De vele prijzen die ter beschikking zijn gesteld – meer dan 40 -varieerden van een golfversie van Monopoly tot pakketten van Rituals, flessen port, wijn en champagne, alsmede restaurantbonnen van Grieks specialiteiten restaurant Corfu enz. enz. Bijna alle tafels hadden prijzen!

Vervolgens nog het dessert en de koffie/thee met bonbon. Zeker niet nagelaten mag worden om Perry en zijn team te bedanken voor het geweldige diner! Hulde!

Het was een hele fijne avond en een toonbeeld van het clubgevoel. Hoe mooi is het als zoveel leden het goede doel voor ogen hebben en daaraan willen bijdragen. De avond heeft afgerond € 15.000,- opgebracht.

Onze tussenstand per vandaag ligt op bijna € 40.000,-, dus vrijwel de helft van het benodigde bedrag om ons plan te realiseren! Dat vinden wij een heel mooi resultaat, maar we zijn er nog niet. We nemen even een weekje rust en gaan dan verder met onze activiteiten.

Tenslotte nog een oproep:

Diegene die nog mee wil doen aan realisatie van het plan, kan nog steeds geld overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0154 037 486 t.n.v. Golfbaan Rijswijk en onder vermelding van “Padenplan 2024”. Alvast bedankt.

Jullie zien nog een aantal foto’s met een impressie van de avond.

Marian, Dick, Ed en Peter

Menu