Mette Hageman golfprofessional RGC

Geachte mevrouw, mijnheer,

Per 1 juni a.s. treedt Mette Hagemann aan als golfprofessional op de Rijswijkse Golfclub. Samen met  Nick en Roel gaat zij de lessen verzorgen en de golfacademy revitaliseren. Om zo goed mogelijk vorm te geven aan de nieuwe plannen ontvangt u binnenkort een enquête waarin u gevraagd wordt naar uw ervaringen, ideeën en wensen met betrekking tot golflessen, golfacademy & golf training.

Een korte introductie van Mette :

Mette Hageman

“Aim for the clouds and you will make it to the top of the mountain!”

Als golfcoach heb ik een holistische opvatting. Een geslaagd tee shot is meer dan alleen het goed raken van de bal.

Ik denk dat er ongelimiteerde mogelijkheden zijn voor iedere individuele golfer om zich te ontwikkelen in en buiten de sport en ik help de sporter graag het maximale eruit te halen.

Ik ga uit van het talent van de golfer, ik werk graag met de golfer samen om grenzen te verleggen en om op de grens van zijn of haar kunnen te komen.
Iedere golfer is uniek en ik laat hem of haar graag zelf kiezen en sturen in het leer- en ontwikkelingsproces om de persoonlijke effectiviteit te vergroten.
Het uiteindelijke doel is om de golfer zich zo te laten ontplooien tot een nog betere golfer om vervolgens zijn/haar eigen beste coach te zijn. Het één-op-één traject wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Met veel plezier kijk ik uit om kennis te maken met de leden van de Rijswijkse Golf Club per 1 juni 2023. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten op de mat, in de baan, of in het clubhuis.

Vanaf 1 juni kunt u dus kennis maken met Mette op de Rijswijkse Golfclub. Eerder al kunt u indien u dat wilt een les boeken bij 1 van onze professionals via onze site.

Hier staat hoe een les te boeken bij Mette, Nick of Roel; https://www.rijswijksegolf.nl/lessen-en-clinics/golflessen/

Menu