Rijswijk 29 december, 2024
Beste lieve leden van de Rijswijkse Golf Club,
Zo aan het eind van het oude jaar en het begin van het nieuwe jaar staat ook de horeca van de Rijswijkse Golf Club een nieuw begin te wachten.
Per 1 januari 2025 zal ik, Jan-Willem Segeth na 14 jaar de horeca op uw mooie club te hebben geëxploiteerd, het stokje over dragen aan Perry Rust en Stacey Segeth.
Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd ben ik al enige tijd doende mijn horeca activiteiten af te bouwen. Naast de horeca exploitatie op de Rijswijkse Golf behoorde ook de horecaexploitatie van Sportcampus Zuiderpark, Sportcentrum Overbosch, het Hofbad, School en Party Catering op diverse locaties tot mijn werkgebied. Op de schoolcatering en de Rijswijkse Golfclub na zijn alle andere activiteiten de afgelopen jaren reeds verkocht of beëindigd.
En nu is het de beurt aan de horecaexploitatie van de Rijswijkse Golf Club.
In overleg met het bestuur zal de exploitatie worden voortgezet door:
Perry Rust; die al bedrijfsleider is sedert november 2013. Hij is eigenlijk al jaren jullie aanspreekpunt en de man die de exploitatie van het clubhuis heeft gemaakt tot wat het tot op de dag van vandaag is. Een golfhoreca-exploitatie die naar mijn bescheiden mening ver uitsteekt boven die van vele andere golfbanen.
Stacey Segeth; mijn dochter welke al sedert 6 jaar back office werkzaamheden voor mij heeft verricht en sedert 3 jaar mede actief is op de werkvloer van jullie clubhuis.
Gezien hun beider ervaring ben ik ervan overtuigd dat de horeca op de club minimaal gelijkwaardig aan de laatste jaren zal worden geëxploiteerd. Maar stiekem denk ik dat deze nog wel eens zal verbeteren daar ik uit kostenoverwegingen nogal eens de rem zette op ideeën of initiatieven.
Rest mij nog u allen te danken voor de gezelligheid en uw bijdrage aan onze horecaexploitatie.
Met name dank aan het bestuur voor hun vertrouwen en niet te vergeten enorme hulp tijdens de Corona periode.
Met sportieve groet,
Jan-Willem Segeth