Nieuwsflits bestuur oktober 2020

Nieuwsflits Oktober bestuur RGC

Aan de leden van de Rijswijkse Golfclub

Geachte mevrouw, mijnheer,

 

Een vervelend bericht zo kort voor het weekend, want ook onze horeca moest spijtig genoeg per direct sluiten in verband met de aangescherpte Corona maatregelen. De afgelopen dagen is hierover regelmatig contact met de gemeente geweest. Deze heeft ons vandaag laten weten zich strikt aan de noodverordening te zullen houden. Deze bepaalt dat alle drink- en eetgelegenheden op sportaccommodaties moeten worden gesloten.

Er mag wel worden gespeeld (volgens huidige regels) en de toiletruimten en kleedkamers blijven toegankelijk. De caddiemaster is aanwezig en ook de shop is geopend. Vanaf 1 oktober volgt de RGC het dringende advies van de Rijksoverheid om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes en dus ook in ons clubhuis voor zover het open is.

Het bestuur en management doen nogmaals een dringend beroep op alle leden en bezoekers om toch vooral alert te blijven op de eigen gezondheid en de algemene corona-aanwijzingen te blijven opvolgen, waarbij de anderhalve meter afstand de leidraad is. Elke groepsvorming moet echter vermeden worden. Indien iemand zich niet aan de regels houdt, attendeert u die persoon daar dan op.

Vanwege de aangescherpte maatregelen zullen er dit jaar helaas geen shotgun-wedstrijden meer plaats kunnen vinden.

ALV

Deze vergadering zal worden gehouden op maandag 26 oktober 2020 om 20:00 uur. Maar anders dan u tot nu toe gewend bent zal deze naar het zich laat aanzien vrijwel zeker geheel virtueel per ZOOM (of vergelijkbaar) plaatsvinden. De leden die aan de vergadering willen deelnemen zullen zich tevoren moeten aanmelden. Ook vragen en opmerkingen zullen van tevoren moeten worden ingediend. Weinig ledenvriendelijk maar het is helaas niet anders. Uiterlijk 9 oktober aanstaande worden alle stukken naar de leden gemaild (deze worden uiteraard tevens op de website gepubliceerd onder Leden > De Club > ALV) tezamen met de verdere instructies hoe te handelen.

Clubkampioenschap Matchplay

In het laatste weekend van augustus vonden de Clubkampioenschappen Matchplay plaats. De tweede en tevens finale dag viel letterlijk en figuurlijk in het water waardoor een aantal wedstrijden, waaronder de finales, niet door konden gaan en dus later gespeeld moesten worden of zelfs nog gespeeld gaan worden. De prijsuitreiking van dit clubkampioenschap zal dan ook pas plaats vinden aan het einde van de sluitingswedstrijd op 31 oktober.

Voor nu alleen felicitaties aan Martin Wasinger (heren) die Boy Wijnmalen wist te verslaan. De uitslagen van de dames en de heren senioren kunt u hopelijk binnenkort tegemoetzien. Han Tettero tegen René ter Borg of Richard Weij (heren senioren), Claudia Favier en Hetty Verboom (dames) wensen wij ondertussen nog veel succes toe!

 

Agenda

26 oktober                  20.00 uur        ALV

31 oktober                  09.00 uur        Sluitingswedstrijd

8 november                09.00 uur        Aanvang serie winterwedstrijden

Het bestuur, 2 oktober 2020

Met vriendelijke groet, Kind Regards

 

R.F. (Bob) Knaap

Manager BV Golfbaan Rijswijk / Rijswijkse GC

Delftweg 59

2289 AL Rijswijk

Menu