Dinsdag 29 augustus gingen zo'n 28 BC leden richting Golfclub Liemeer om hun jaarlijkse wedstrijd op een baan elders te spelen.

Het weer was schitterend. We werden ontvangen met een lekker kopje koffie en een heerlijke punt appeltaart. Erna stonden er lekkere broodjes klaar om ter plekke op te eten of om mee te nemen de baan in en een drankje, want met de heersende temperatuur was dat wel belangrijk.

Vanaf 13:00 uur werd er gestart. Voor degenen die de baan nog nooit gespeeld hadden was het niet altijd even gemakkelijk. Je zag vooral de bunkers, maar hoe de fairway liep? Was soms best zoeken en dus niet altijd even gemakkelijk. Uiteraard waren de greens niet de snelheid die we op de Rijswijkse hebben, maar ook dat zou toch wel moeten lukken.

Gelukkig kwamen de Pro's Roel en Nick om de beurt bij de flights langs om wat tips te geven, was erg leuk. Ook de marshall kwam nog langs met extra drankjes.

Heel snel ging het allemaal niet; de laatsten (die waren rond 14:00 uur gestart) kwamen zo rond 18:30 uur binnen. Dan eerst een drankje en lekker even douchen, en daarna de prijsuitreiking. De prijzen waren gesponsord door Ricoh en de gelukkige winnaars gingen met een mooie printer naar huis.

De winnaars van de dag waren:

1ste en 2de prijs: Oscar Pronk en Gert Wim Zandbergen met 36 stableford punten en allebei een playing handicap van 19 slagen
3de prijs: Rob van der Kruk met 35 stableford punten en een playing handicap van 20 slagen.
Jan Mulder had ook 35 stableford punten maar een net iets hogere playing handicap

De neary is geslagen door Alexander Loeffen
De longest dames door Ineke Vincent
De longest heren door Alex Jansen

En daarna nog aan tafel, dus heel vroeg gegeten werd er niet. Maar gezellig buiten eten heeft wel iets.

De foto's van deze dag: