De wedstrijdcommissie, verantwoordelijk voor de wedstrijden in het weekend, zomeravonden, winterwedstrijden en clubkampioenschappen is naarstig op zoek naar aanwinst voor de commissie.

Door allerlei omstandigheden (werk, ziekte, verblijf buitenlands etc.) lukt het maar niet om het voltallige aantal van 10 leden bij elkaar te krijgen. Vele handen maken immers licht werk, dus...........

Bent u een beetje handig met de computer (geen hoogvlieger, maar niet allergisch voor -:), bereid ongeveer 5 x per jaar organisatie/leiding/medeleiding aan wedstrijden te geven (uiteraard kunt u zelf ook meespelen, daar wedstrijden altijd met zijn 2'n worden georganiseerd), hooguit 4 vergaderingen per jaar bij te wonen, WhatsApp tot uw communicatie behoort, het leuk vindt leden te leren kennen en het leuk vindt iets voor de club en in het bijzonder voor de leden te betekenen: reageer dan alstublieft door een mail aan de wedstrijdcommissie:

wedstrijd@rijswijksegolf.nl 

Voor nadere informatie kunt u altijd de voorzitter wedstrijdcommissie (Christine Jonkers Both, 06-511 63 138) of een van de andere leden van de wedstrijdcommissie benaderen (zie commissies onder leden).