Handicart clubwedstrijd

Tweede pinksterdag - maandag 21 mei a.s. - shotgun 14.00 uur

“Een handicart houdt u in de baan”

Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei a.s., organiseert de Wedstrijd-commissie de jaarlijkse Handicart clubwedstrijd. De wedstrijd is non-qualifying en staat open voor alle clubleden, ongeacht of men donateur is of niet.

Aanvang van de wedstrijd 14.00 uur, shotgun.

De vorm van de wedstrijd is Greensome-stableford.

Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 (of meer) per deelnemer; dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart. Er kunnen mulligans worden gekocht voor € 1 per mulligan, tot een maximum van twee per persoon,.

De deelnemers wordt gevraagd als team in te schrijven. De winnende flight ontvangt een uitnodiging deel te nemen aan de regiofinale, vrijdag 28 2016 04 09 Handicart 2september a.s. op GC Cromstrijen. Zijn zij onverhoopt verhinderd dan worden de runners-up gevraagd onze club daar te vertegenwoordigen. De leden van de winnende flight (c.q. de runners-up) moeten wel donateur zijn/worden van de stichting Handicart.

Sponsors voor onze Handicart clubwedstrijd zijn van harte welkom; daardoor kunnen meer prijzen worden uitgereikt. Zij kunnen zich opgeven bij de wedstrijdcommissie of bij Liesbeth Polman, de clubconsul handicart van de Rijswijkse.

Van harte hopen wij velen van u te mogen begroeten op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei a.s.

Liesbeth Polman, clubconsul