Vanaf heden zal de wedstrijdcommissie u regelmatig via een nieuwsbrief gaan informeren over zaken die voor u interessant zijn.

Deze eerste nieuwsbrief informeert u over wat er zo al de komende maanden staat te gebeuren voor wat betreft wedstrijden en eventuele activiteiten na de wedstrijden.

Allereerst wijzen wij u op de afsluiting van de Winterwedstrijden op 11 maart aanstaande. Ieder lid - ook degene die nog nooit aan een winterwedstrijd heeft mee gedaan - is welkom. Zie hiervoor de informatie onder het kopje Laatste Winterwedstrijd.

NIEUW dit jaar is dat wij u vragen zich voor iedere wedstrijd (dus ook voor scramble- en partnerwedstrijden!) INDIVIDUEEL in te schrijven en dan bij opmerkingen de lidcode(s) van de partner(s) te vermelden. Dit voorkomt namelijk mistelling van het maximum aantal deelnemers aan een wedstrijd en een hoop extra werk voor de wedstrijdcommissie.

De Openingswedstrijd van het nieuwe golfseizoen zal plaatsvinden op zaterdag 24 maart met een shotgun om 12.00 uur.

Dit jaar hebben wij verder 5 Vossenjachten en terug van weggeweest een viertal Combi-wedstrijden (4 verschillende spelvormen).

Op 21 april de Hanneke Janssen Trofee, waarvoor slechts 18 RGC'ers zich kunnen inschrijven (zie hiervoor de informatie onder het kopje Hanneke Janssen Trofee 2018), dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Op 27 april de Koningswedstrijd.

Ook zijn wij zeer verheugd dat Maurice Korrubel dit jaar de Z-Tiles MASTERS weer wil sponsoren.

Het clubkampioenschap Matchplay is vervroegd naar 26 en 27 mei; vanaf maart kunt u de voorrondes gaan spelen.

Aan het clubkampioenschap Foursomes is dit jaar ook een Mixed wedstrijd toegevoegd, zodat u zelf kunt beslissen voor welke vorm u gaat: Dames, Heren of Mixed.

Uiteraard zal de horeca weer bijdragen in de vorm van borrels, lunches en diners; de informatie hiervoor vindt u bij het inschrijven van de wedstrijden via Mijn Pagina. 

Gaarne ook daar aangeven of u gebruik wilt maken van een handicart.

Tot slot zullen we u via verslagen en uitslagen regelmatig op de hoogte houden van de gespeelde wedstrijden.

Wij wensen u allen een sportief seizoen en zien u graag in grote getale op 24 maart aanstaande tijdens de Openingswedstrijd.

De Wedstrijdcommissie