Verslag 2e Snertcup wedstrijd businessclub

20180213 BC 1steprijsOp dinsdag 13 februari is al weer de tweede snertcup wedstrijd verspeeld.
Het was helemaal geen snertweer, in tegendeel, een prachtige dag met een heerlijk zonnetje, maar nog wel een forse frisse wind. De fairways waren redelijk droog, en de greens verrassend goed.
Zoals bij de hele serie was de spelvorm scramble strokeplay over 14 holes. Daar was de handicap verrekening ook op gebaseerd.
Iedereen was op tijd om voorafgaand aan de wedstrijd nog te genieten van een lekker broodje en een gezond glas melk of jus.

De start was om 13:00 uur precies en drie uur later was iedereen wel binnen. Vanwege 20180213 BC 2deprijsde scramble formule kon iedereen heerlijk vrijuit spelen, steeds mocht namelijk de beste bal gekozen worden om mee verder te spelen. De scores waren weer goed, wat ook in de uitslagen tot uitdrukking kwam.

De beste bruto score werd gemaakt door het team van Multi Clean en Caminada Notarissen met een totaal score van 48, d.w.z. 6 onder par voor de 14 holes. Met een aftrek van 2 kwamen zij op een netto score van 46. Ook het team van Dalsem Vastgoed en Van der Helm BV bereikte de nette score van 46, waardoor zij samen ex-aequo op de tweede plaats terecht kwamen.
Eerste van de dag werd het team van Priva Holding met een netto score van 45. Zij gingen met de flessen wijn aan de haal, de twee nummers twee met de snertpakketten.
20180213 BC 3deprijsDe prijsuitreiking vond plaats onder het genot van een kopje snert met roggebrood.

Op 13 maart is de laatste wedstrijd van de serie. De twee beste resultaten tellen mee voor de felbegeerde snertcup trofee.

Voor de stand na 2 wedstrijden, kijk hier

De BC commissie