BC logo

 

 

 

Verslag 1ste snertcupwedstrijd voor leden businessclub

Op woensdag 30 januari 2018 om exact 13.00 uur, gingen 40 leden en introducées van de businessclub van start voor de golfwedstrijd om de eerste snert cupwedstrijd.

Deze wedstrijd zou eigenlijk gespeeld moeten zijn op 16 januari maar toen was het echt snertweer, zo erg zelfs dat die wedstrijd werd afgelast.

Maar vandaag werd deze wedstrijd gespeeld onder perfecte weersomstandigheden, droog, zonnig en vrijwel geen wind.

De wedstrijdvorm was een 3-ball scramble strokeplay over 14 holes.
Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd uit een serie van drie wedstrijden, waarbij de beste score van 2 wedstrijden meetelt voor de uiteindelijke overwinning van deze snert cup 2018.

Onder het genot van een heerlijke lunch werden de wedstrijdkaarten uitgereikt en om exact 13.00 uur werd er door 14 flight’s afgeslagen.

Zo rond de klok van vier uur kwamen de eerste flight’s weer binnen en onder het genot van een drankje en natuurlijk een kop snert, vond na telling de prijsuitreiking plaats door Alex Blomaard van Caminada Notarissen te Rijswijk.

De 14 holes gaven een par van 54.
Op de tweede plaats met een score van bruto 52 en netto 44 het team van Hoogenraad makelaars bestaande uit Han Hofman, Jan Willen Kranendonk en de eerste Nederlandse wereldkampioen darten Roland Scholten.
Op de eerste plaats met een bruto score van eveneens 52 maar netto 40 (en met een eagle op hole 13), het team van Multi Clean bestaande uit Peter Zwinkels en Onno Andriesen.

Het was een prachtige golfdag en het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Tot de 13e februari voor de 2de wedstrijd om de snert cup.

Voor de stand na de eerste wedstrijd, kijk hier . De twee beste scores van de drie wedstrijden tellen voor de einduitslag.

BC commissie