Verslagen van laatste jeugdactiviteiten

Miniregionale 20 september

Miniregionale 2020

Zoals ieder jaar wordt in september en oktober de Miniregionale gespeeld. Gelukkig kan deze onderlinge competitie voor jeugd t/m 14 jaar met een handicap tussen 54 en 30 ondanks de Coronaperikelen gewoon worden gespeeld.

Nadat we zondag 13 september te gast waren bij Golfclub Rozenstein mochten wij afgelopen zondag gastheer zijn voor deze club en de Haagse, Noordwijkse en Kennemer Golfclub. Het was een prachtige zondagmiddag en iedereen heeft heerlijk gespeeld. Omdat de 3 van 5 clubs geen water in hun baan hebben, is het voor deze speler niet gemakkelijk om op onze baan te spelen. Enig thuisvoordeel was er dus wel en dat kwam goed van pas. De eerste en tweede prijs waren respectievelijk voor Jens Weemaes en Luca Frühauf van RGC, de derde prijs ging naar de Kennemer. Door deze prima prestaties hebben we de laatste plaats in het klassement verlaten en zijn een plaatsje gestegen. Met slechts 3 punten achter Rozenstein, kunnen we komende zondag op de Kennemer wellicht nog een plaatsje omhoog. Op zondag 4 wordt er nog gespeeld op de Noordwijkse en de week daarna sluiten we de Miniregionale af met wedstrijden op de Haagse.

Deze leuke competitie biedt jonge jeugdleden de mogelijkheid om wedstrijdervaring op een paar van de mooiste banen van Nederland op te. doen.

Lees verder

Alle activiteiten
Menu