Jeugd op de Rijswijkse

Welkom op de jeugdpagina van de Rijswijkse Golf Club.

Golf is een sport voor alle leeftijden en al helemaal niet saai!

Op onze golfclub is een actieve jeugdafdeling waar je vanaf 6 jaar op verschillende niveaus kunt spelen. Naast de lessen die je natuurlijk nodig hebt om de sport onder de knie te kunnen krijgen, organiseren we veel leuke evenementen zoals onderlinge jeugdwedstrijden, een Halloween wedstrijd met glow-in-the dark golfballen en een familie Sinterklaastoernooi.

Als je al wat beter gaat spelen kun je meedoen met de Miniregionale en de NGF jeugdcompetitie. Vaak speel je dan op andere prachtige golfbanen die Nederland rijk is. Tijdens de mini-regionale mag je een rondje spelen op o.a. De Haagse, Kennemer en Noordwijkse golfclub. Prachtige banen in duinen.

Golflessen worden gegeven door onze golfprofessionals en zijn in kleine groepjes (4-8 spelers). Als je het golfen al een beetje onder knie krijgt, mag je met een baanpermissie de golfbaan in. Ken je ook de regels dan krijg je, indien je lid bent van de club, een officieel lidmaatschapskaartje met je handicap erop. Dan begin je met handicap 54. Tot en met 13 jaar mag je gratis lid worden van Rijswijkse Golfclub.

Zou je golfen een keer uit willen proberen? Een eerste proefles is gratis. Vaak lukt het natuurlijk het niet in één keer en krijg je de smaak pas te pakken na een paar keer proberen. Voor een € 35,00,= krijg je 4 proeflessen van een uur. Neem hiervoor contact op met:

De jeugdcommissie heeft een jeugdbeleidsplan voor 2020 – 2025 opgesteld.

Menu