Miniregionale 2023

Ook dit jaar heeft de Rijswijkse jeugd meegedaan aan de Mini Regionale. Dit is een wedstrijd serie voor jeugdspeler tot 14 jaar met een handicap boven de 30. Dit is voor deze kids een perfecte manier om wedstrijdjes te leren spelen zonder te veel druk en met begeleiding om zekerder in de baan te worden.

Iedere week starten 4 spelers van de Haagsche, Kennemer, Noordwijkse, Rozenstein en Rijswijk op 1 van de bovengenoemde banen om 9 holes stableford wedstrijdje te spelen. Iedere week zijn er 3 individuele prijzen en is er aan het einde van de serie ook een overall team prijs.
Bij het team van de Rijswijkse waren er over de wedstrijd serie diverse mooie prestaties. Joris Burger van der Borg, Lucas Rossi en Santiago Ducarme wonnen individuele wedstrijden en behaalde ook aanzienlijke handicap verlagingen. Tevens waren er ook solide prestaties van Sebastiaan Rossi, Alexandra Smoter, Guus Burger van der Borg en Maas Frederiks.
Door deze mooie prestaties mocht Rijswijk  dit jaar voor het eerst de overall prijs in ontvangst nemen. Als Rijswijkse zijn wij zeer trots op deze prestatie en hopen dat de spelers deze mooie ontwikkelingen en prestaties over kunnen brengen naar de NGF jeugd competitie in juni.
Menu