Handicart wedstrijd 20 mei

HANDICART CLUBWEDSTRIJD 

TWEEDE PINKSTERDAG – MAANDAG 20 MEI A.S. – START vanaf 10.00 uur

“EEN HANDICART HOUDT U IN DE BAAN”

 

Op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei a.s., organiseert de Wedstrijd-commissie de jaarlijkse Handicart clubwedstrijd. De wedstrijd is non-qualifying en staat open voor alle clubleden, ongeacht of men pashouder/donateur is of niet.

 

Aanvang van de wedstrijd 10.00 u.
Inschrijven als team van twee personen

Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 (of meer) per deelnemer; dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart. Er kunnen mulligans worden gekocht voor € 1 per mulligan, tot een maximum van twee per persoon.

De deelnemers wordt gevraagd als team in te schrijven.

De winnende flight ontvangt een uitnodiging deel te nemen aan de regiofinale in september a.s. Zijn zij onverhoopt verhinderd dan worden de runners-up gevraagd onze club daar te vertegenwoordigen. De leden van de winnende flight (c.q. de runners-up) wordt gevraagd donateur te worden van de stichting Handicart, als zij het al niet zijn.

Sponsors voor onze Handicart clubwedstrijd zijn van harte welkom; daardoor kunnen meer prijzen worden uitgereikt. Zij kunnen zich opgeven bij de wedstrijdcommissie of bij Liesbeth Polman, de clubconsul handicart van de Rijswijkse.

Van harte hopen wij velen van u te mogen begroeten op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei a.s.

Liesbeth Polman, clubconsul

Menu