Dames Nieuwsbrief November

Het zomerseizoen is voorbij en we starten op 2 november met de Najaar Runnerscore strokeplay 1 t/m 9.
Zoals bekend kun je tot uiterlijk zondag  10.00 uur inschrijven en zal uiterlijk op maandag de startlijst gepubliceerd worden.

Voor de Runnerscore voer je na afloop van je ronde je kaart in via ‘Wedstrijdkaart’.
De damescommissie doet in de komende periode geen Q-registratie omdat de Runnerscore ronde géén wedstrijd is over 18 of 9 holes. Je kunt voor de Runnerscore zélf bepalen hoeveel holes je speelt.
Als je minimaal 9 holes hebt gespeeld én de baan was qualifying voer je je kaart nogmaals in als ‘Q-kaart’ voor je handicapregistratie .

Tijdens de lunch op 12 oktober werden de prijzen voor de afgelopen wedstrijden uitgereikt.

 

In de kleedkamer hangt dit fleurig overzicht van alle winnaars over de afgelopen periode, vervaardigd door Ingrid.

 

Op deze dag speelden we de vierde en laatste Vossenjacht van het seizoen. De Vossen van de dag, Nicole Roemers en Lucy Lim, waren óók de winnaars van de wedstrijd. Zij waren dus uitstekend in vorm. Volgend jaar doen we graag weer een beroep op jullie.

 

 

 

 

 

 

We hebben ook het onderwerp ‘Samenvoegen van dames- en herendag op dinsdag’ besproken. Dit vanwege het feit dat dit onderwerp in de ALV van 25 oktober aan de orde zou komen. De uitkomst was dat we de sfeer van de damesdag heel belangrijk vinden en daar geen concessies aan willen doen.

Uit het gesprek met de voorzitter van de herencommissie is geconcludeerd dat er voorlopig niets verandert. We gaan volgend jaar wellicht een keer de heren uitnodigen op dinsdag of de heren nodigen de dames uit op woensdag. Dat is altijd gezellig, maar we maken er niets structureels van. Misschien herinneren jullie je nog de Golf Driedaagse die jaren lang in juni werd georganiseerd. Heel gezellig, maar ook vermoeiend, want dan kon je drie dagen achter elkaar meedoen, zowel op dinsdag, als op woensdag, als op donderdag.

Op de ALV is het onderwerp uiteraard aan de orde gekomen en het bovenstaande is door ons naar voren gebracht. Ik denk dat onze visie goed is overgekomen.
‘We zijn een ledenbaan en de leden bepalen hoe de baan wordt gebruikt’, zo werd nog maar eens door de voorzitter van de club gememoreerd. 

Op 9 november organiseren we onze laatste shotgun bijeenkomst van het jaar met na afloop een kleine lekkernij. We reiken dan de laatste prijzen van het seizoen uit en tevens wordt de birdiequeen van 2021 bekend gemaakt. 

Volgend jaar gaan we weer een mooi zomerprogramma samenstellen, dus als iemand een leuk idee heeft, dan horen we dat graag.

Met hartelijke groet namens de damescommissie, Tineke van den Hoek

Menu