Dames Nieuwsbrief December

Het jaar is bijna ten einde en zo vlak voor Kerstmis nog een een laatste bericht.                

Deze laatste periode is voor de Damesochtend helaas in het water gevallen en dan niet door een slechte baanconditie, maar door het weer opspelende COVID-virus.
We mogen geen wedstrijden meer organiseren tot in ieder geval 14 januari 2022, dus jullie moeten zelf via de site, of via de caddiemaster een starttijd reserveren voor een rondje van 9 holes maximaal met z’n tweeën.

Hopelijk kunnen we dan na half januari 2022 starten met een nieuwe serie: de Voorjaar Runnerscore. Deze loopt tot eind maart.
We hopen dan ook de prijsuitreiking van de Najaar Runnerscore te kunnen doen, waarbij ik nog wel even moet vermelden dat op dinsdag 14 december Nicole Roemers op hole 12 een hole-in-one heeft geslagen. Zij heeft na afloop iedereen getrakteerd op een kopje koffie of iets dergelijks. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie, Nicole.

Onze Taarten- en boekenbeurs dag staat in februari of maart gepland.
Het programma voor het nieuwe zomerseizoen 2022 is nog in de maak. Als jullie leuke ideeën hebben voor een wedstrijdvorm laat het mij dan weten. Er is in het afgelopen jaar flink geschoven, maar we hopen dat we er weer een evenwichtig programma van kunnen maken. 

In het nieuwe jaar zullen alle reguliere stableford en strokeplay wedstrijden qualifying zijn (als de baan qualifying condities heeft). Het in 2021 ingevoerde WHS-systeem schrijft dit namelijk voor. Uiteraard spelen we ook de bekende ‘fun’ wedstrijden, van alles wat dus.

Ik wens jullie namens de damescommissie heel gezellige Kerstdagen en gelukkige, gezonde en sportieve (golf)dagen in het nieuwe jaar.
Hopelijk tot ziens in januari!

Tineke van den Hoek 

Menu