Dames Nieuwsbrief Augustus

Op 24 augustus hadden we na afloop van de shotgun-wedstrijd weer een gezellig samenzijn.
Hier en daar was er irritatie omdat meerdere flights de wedstrijd niet helemaal hadden kunnen afmaken in verband met de start van de shotgun-wedstrijd van de Businessclub. De gemaakte afspraak om een kwartier later te starten was helaas niet goed gecommuniceerd, maar dat is nu duidelijk vastgelegd. We proberen in het wedstrijdschema van volgend jaar weer een ruimere planning te maken voor de ochtend en de middag.

We speelden voor de Ton Goedman Trofee met aardbeien, ijs en slagroom na afloop.
Op deze dag vragen we altijd een bijdrage voor de Stichting Handicart. Met elkaar hebben we € 403,50 euro opgebracht – een fantastisch bedrag waarvoor Handicart Consul Liesbeth Polman  alle donateurs hartelijk bedankte.

 

Marja en Thilly  van de Damescommissie, traditioneel gestoken in de langgeleden door Margie Overwater gemaakte  aardbeien-schorten,  schepten ruim aardbeien met ijs en slagroom op de borden.
Gelukkig verdween hiermee zo snel de eerder genoemde irritatie.
Er is trouwens al enkele jaren geleden besloten om op de trofeeën geen namen meer te graveren.
De winnaars staan op ingelijste overzichten in de dames kleedkamer.

Nostalgie?  2001
Lydia Broerse, Jeanette Maier, Hannie Jansen, Nel Bosch

 

31 augustus speelden we derde van vier Vossenjachten en 7 september speelden we de zesde van zeven Maandbekers. We komen in het nazomer stadium van het golfseizoen.

Op 14 september spelen we voor de Esdoorn Trofee.   Op de wit/gele afslagplaats van hole 7 staat Dé Esdoorn en daar zullen we dan ook afslaan. Let op het gele lint om die boom!
We spelen deze dag een shotgun-wedstrijd, maar na afloop is er geen lunch met prijsuitreiking. Ook de geplande regel-uitleg gaat niet door, die gaan we in het voorjaar inplannen.

Op 21 (de derde dinsdag) september spelen we weer de Gouden Koets wedstrijd, waarvan we misschien moeten gaan overwegen om het de Glazen Koets wedstrijd te gaan noemen. Dit is altijd een Vrolijke Vlaggetjeswedstrijd. Kortom nog veel leuks en uitdagends in het verschiet.

De volgende lunch met prijsuitreiking staat gepland op 12 oktober. 

Met hartelijke groet namens de damescommissie, Tineke van den Hoek

Menu