BC wedstrijd 14 december

Dinsdag 14 december gingen 44 BC leden en hun gasten de baan in, gewapend met 3 stokken en een putter om zo  op de redelijk natte baan 9 holes te spelen.

De eerste hole was alles nog erg grauw, maar al snel trok dat weg en werd het aangenaam golfweer en kon er ook goed gescoord worden, ondanks dus de slechts 3 stokken. Nadenken over stokkeuze hoefde niet, dat bevorderde de snelheid van spelen.

Net binnen 2 uur was iedereen weer binnen en kon er genoten worden van een gezellig drankje en een lekker kopje erwtensoep met roggebrood en spek.

De neary deze dag is gewonnen door Frank Put van Input Consultancy BV.

De overige prijzen zijn als volgt verdeeld:

  • 1ste prijs en 2de prijs zijn gewonnen door Chris Klarholz en Arnold Reket, beide gasten van Ronald van den Bemt van Residentie Totaalonderhoud BV. Beide hadden 21 stableford punten.
  • De 3de prijs is gewonnen door Mitchel van Dam, gast van Ben Oosterheert van Architektenburo Oosterheert B.V.  Mitchel, ook lid van de Rijswijkse, had 19 stableford punten. Er waren nog 6 andere spelers met 19 stablefordpunten, maar die hadden een hogere handicap dan Mitchel.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd.

En het bleef nog lang, wel tot tegen 5 uur, erg gezellig in het clubhuis

 

Menu