Op zondag 27 augustus vond de jaarlijkse Jeugd Family Scramble van 2017 plaats.

Het was een zonovergoten ochtend, en het dauw stond nog op de fairways en greens, toen de familieteams van 4, soms 3 leden, zich naar de T boxen haastten voor de shotgun. Na de toeter deed iedereen zijn best om in zo min mogelijk slagen de 9 holes te bedwingen. Het was soms best warm op de baan, en het zijn soms toch hele afstanden, maar het was genieten geblazen, zeker omdat je die bal in de bunker of in de vijver direct weer kon vergeten.

Het leuke van scramble is dat je gezellig samen speelt en het hele team een bijdrage levert. Iedereen heeft een kans om uit te blinken met een monster-putt of een goed gemikte chip. Van iedere speler moesten ook 2 afslagen op de scorekaart voorkomen.

Nadat iedereen weer terug was in het clubhuis, kon de eindstand worden opgemaakt. Onze voorzitter, die in voorbereiding was op de daarna te spelen President’s Cup, werd bereid gevonden om de prijzen uit te reiken.

Dit jaar ging de winst naar de familie Schulze, die op alle 9 holes de cup in slechts 4 slagen wist te vinden, en daarmee de volgende editie mag helpen organiseren. Proficiat!

Dank aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme en aan de Jeugdcommissie die dit leuke familietoernooi weer mogelijk maakte

Einduitslag:

Neary meisjes: Claudia Favier
Neary jongens: - (niet gevallen)

1ste prijs: Fam. Schulze (Jorian en Casper), 28 slagen netto
2de prijs: Fam. Struijk (Robin en Kasper), 29 slagen netto
3de prijs: Fam. Schut (Olivia), 32 slagen netto

Namens de organisatie

Frits Schut