Verslag 3 Heren Senioren 18 holes vrijdag 13 april

Op deze vrijdag de 13e moesten we spelen op de Wassenaarse Golfclub Rozenstein.
Onze tegenstanders waren de heren van de Amsterdam Old Course 1. Dit team had nog geen punten weten te verzamelen en werd dan ook gezien als een van de zwakkere broeders in onze poule. Met het gemis van de in uitstekende vorm verkerende Cok en Chris waren wij niet in onze sterkste opstelling alhoewel de aanwezigheid van onze eerste man Peter natuurlijk wel het nodige compenseerde. Hoe dan ook, we gingen dit avontuur toch enigszins ongewis tegemoet waarbij een van onze spelers achteraf bekende “stijf van de zenuwen” te hebben gestaan. Uiteindelijk bleek het allemaal reuze mee te vallen. In de singels wonnen Peter en ondergetekende hun partij, verloor Jacques nipt, won Henk nipt, Loek won ruim met 7 gewonnen holes en ook Aad won zijn partij resulterend in 25 tegen 11 holes in de singles.
Bij de greensome moesten Peter en ik op de laatste hole onze partij weliswaar gewonnen geven maar de combinaties Jacques/Henk en Loek/Aad lieten hun tegenstanders met ruim verschil achter zichzodat we met een ruim verschil van overall 37 tegen 17 ook deze partij weer met 6-0 op onze palmares kunnen bijschrijven.

Volgende week vrijdag spelen wij onze laatste wedstrijd op de baan van Capelle a/d IJssel tegen Rozenstein 2; de, naar het lijkt sterkste combinatie in onze poule. Aan het eind van die dag is de poulewinnaar hoe dan ook bekend. We gaan het zien!

Bert Goedegebuure
Captain

Tweede teamfoto met nu ook met Aad Bassie (links) en verder Loek Eekhout, Jacques de Zeeuw,
Bert Goedegebuure, Henk Jongsma en Peter Wolters. Cok Huijsden en Chris van der Lans ontbreken op deze foto.