Verslag 2e competitiewedstrijd HS 1

Rijswijkse tegen Echt – Susteren
Vrijdag 6 april werden wij begroet op de - Hallo Jumbo - baan ‘The Duke’ in Nistelrode het Augusta van Brabant, alwaar wij moesten aantreden tegen de heren van Echt - Susteren. Echt - Susteren had vorige week gewonnen met 6-0 van onze gastheer, dus wij waren gewaarschuwd.
Woensdag voorafgaand aan de wedstrijddag is er al voor gespeeld, zodat de baan voor de meesten van ons geen geheimen meer kende.
In een gewijzigde opstelling werd er gestreden om de punten. De eerste single werd geheel tegen de verwachting in verloren, gelukkig deden de andere spelers wat er van hun verwacht werd waardoor de singels uiteindelijk werden gewonnen met 4 – 2 , met een opvallende 7 – 1 overwinning van ‘good old’ Frans die zomaar even 3 boven de baan speelde.
Ook de Greensome partijen werden gewonnen met 2 – 1, waardoor de totaalscore uitkwam op een overall zege van 6 – 0. Al met al een geslaagde dag, waar wij gespeeld hebben op een fantastische baan. Bij het diner werd er in de toespraak al aangegeven dat de Rijswijkse afstevent op een kampioenschap, als wij zo doorgaan moeten wij terdege rekening gaan houden met een duik in de sloot op hole 14.
As. Vrijdag de 13e spelen wij op de Turfvaert tegen ‘The Duke’ als dat maar goed gaat….
Frank Fijen